Uitleg

Lees hier hoe mijnstartje.nl werkt.

Geld verdienen met je eigen startpagina's op mijnstartje.nl hoe werkt dat?

Om geld te verdienen met een startpagina op mijnstartje.nl heb je als eerste een startpagina nodig. Om startpaigina's op mijnstartje.nl te kunnen maken vragen wij een eenmalige vergoeding van 5 euro.

Meld je hier aan voor een account op mijnstartje.nl en na betaling van de eenmalige vergoeding kun je jouw eigen startpagina registreren.

Nadat je de eerste startpagina hebt geregistreerd kun je via het dashboard rubrieken en links aan je pagina toevoegen. Dit kunnen gewone links zijn maar bijvoorbeerld affiliate links. 

Elke rubriek die je maakt heeft ook een link met Link toevoegen. Hiermee kunnen mensen je verzoeken om een link naar hun website te plaatsen. Zodra mensen op link toevoegen hebben geklikt worden ze naar een formulier geleid waar ze hun gegevens kunnen kunnen invullen en kunnen kiezen op wat voor manier ze de link geplaatst willen hebben.

Men kan kiezen voor de volgende opties:
Een link plaatsen voor 1 maand met een eenmalige betaling van € 1,20. De link wordt dan na een maand automatisch verwijderd.

Een link plaatsen voor 3 maanden met een eenmalige betaling van € 3,00. De link wordt dan na drie maanden automatisch verwijderd.

Een link plaatsen voor 12 maanden met een eenmalige betaling van € 10,00. De link wordt dan na twaalf maanden automatisch verwijderd.

Men kan ook een verzoek tot linkplaatsing doen met een retourlink. Om van deze optie gebruikt te maken zal men een retourlink op de opgegeven website moeten plaatsen. Het systeem controleert dit automatisch.